Raamfabrikant Claes | Ramen & deuren Claes in Lennik, uw specialist in ramen & deuren
In de buurt van Ninove, Halle en Brussel kunt u bij Raamfabrikant Claes in Lennik terecht voor de verkoop, plaatsing en levering van ramen en deuren waarbij wij u efficiënte oplossingen aanbieden.
12411
page,page-id-12411,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.7.4,vc_responsive

Ramen & deuren

In de buurt van Ninove, Halle en Brussel kunt u bij Raamfabrikant Claes terecht voor de verkoop, plaatsing en levering van ramen en deuren waarbij wij u efficiënte oplossingen aanbieden gaande van de natuurlijke warmte van hout tot de onbuigbare sterkte van aluminium. Of er kan gekozen worden voor de onderhoudsvriendelijke en stijlvolle profielen vervaardigd uit pvc.

Ramen en deuren zijn bovendien levensnoodzakelijk en onmisbaar, ze vormen als het ware de ogen van uw woning: Beide beschikken echter niet enkel over een functionele functie, maar hebben tevens een niet te verwaarlozen decoratieve taak te vervullen: zo dragen zowel ramen als deuren bij aan de sfeer in de plaatsen waar wij wonen en werken.

Aarzel niet Raamfabrikant Claes te contacteren voor meer inlichtingen of een offerte.

Maak uw keuze:

 • Hout

  Hout

  Met houten ramen en deuren van Claes bvba maakt u een goede keuze in de bouw of renovatie van uw vastgoed.

  Lees meer
 • Aluminium

  Aluminium

  Voor ramen en deuren in aluminium werken wij met de profielen van Reynaers Aluminium.

  Lees meer
 • PVC

  PVC

  Duurzaam, onderhoudsvriendelijk & stijlvolle ramen en deuren vervaardigd uit PVC.

  Lees meer

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte of informatie over ramen, deuren en veranda's.