Raamfabrikant Claes | Aluminium ramen & deuren Claes in Lennik, uw specialist in ramen & deuren
Voor ramen en deuren in aluminium werkt Raamfabrikant Claes in Lennik met de profielen van Reynaers Aluminium, wat betekent dat wij elke vraag kunnen tegemoetkomen met een gepaste oplossing.
12414
page,page-id-12414,page-child,parent-pageid-12411,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.7.4,vc_responsive
 

Aluminium ramen en deuren

Voor ramen en deuren in aluminium werkt Raamfabrikant Claes met de profielen van Reynaers Aluminium, wat betekent dat wij elke vraag kunnen tegemoetkomen met een gepaste oplossing. Zo bestaan er aluminiumprofielen voor ieder huis daar waar u kunt kiezen uit een standaard- renaissance  of verborgen vleugeluitvoering. Bovendien zijn er meer dan 400 kleuren beschikbaar.

Als u voor voor aluminium kiest, opteert u dan ook gegarandeerd voor kwaliteit en duurzaamheid waardoor u zeker bent van jarenlang een zorgeloos woonplezier. Onze producten gaan bovendien hand in hand met een topkwaliteitsservice: zo zorgt Raamfabrikant Claes ervoor dat het onderdeel supersnel bij u thuis wordt geleverd en geplaatst.

Voor bijkomende inlichtingen of een offerte, kunt u steeds contact met ons opnemen.