Raamfabrikant Claes | Houten ramen & deuren Claes in Lennik, uw specialist in ramen & deuren
Bij de bouw of renovatie van uw woning of bedrijfsruimte maakt u met houten ramen en deuren van Raamfabrikant Claes in Lennik de juiste keuze. Zo zijn onze modellen voordelig in prijs en worden ze voorzien van een natuurlijke uitstraling.
12408
page,page-id-12408,page-child,parent-pageid-12411,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.7.4,vc_responsive
 

Houten ramen en deuren

Bij de bouw of renovatie van uw woning of bedrijfsruimte maakt u met houten ramen en deuren van Raamfabrikant Claes de juiste keuze. Zo zijn onze modellen niet enkel voordelig in prijs maar wordt uw woning – door het gebruik van hout – tevens voorzien van een karaktervolle, warme en natuurlijke uitstraling.

Deze houten ramen en deuren worden bovendien in allerhande harde houtsoorten (waaronder Paddouck, Afzelia, Afromozia of Eik) vervaardigd, wat zorgt voor zeer hoge isolatiewaarden (tot Ug 1,5 W/m2K). Met ruime ervaring en gebruik makend van modern en aangepast materiaal, vormt Raamfabrikant Claes dan ook de ideale partner voor uw project.

Wilt u meer informatie of een offerte? Aarzel dan niet Raamfabrikant Claes te contacteren.