Raamfabrikant Claes | PVC ramen & deuren Claes in Lennik, uw specialist in ramen & deuren
Voor duurzaam, onderhoudsvriendelijk en stijlvolle ramen en deuren vervaardigd uit pvc, werkt Raamfabrikant Claes in Lennik nauw samen met Kömmerling. Met EuroFutur Classic heeft Kömmerling namelijk een nieuw meerkamersysteem.
12416
page,page-id-12416,page-child,parent-pageid-12411,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.7.4,vc_responsive
 

PVC ramen en deuren

Voor duurzaam, onderhoudsvriendelijk en stijlvolle ramen en deuren vervaardigd uit pvc, werkt Raamfabrikant Claes nauw samen met Kömmerling. Met EuroFutur Classic heeft Kömmerling namelijk een nieuw meerkamersysteem voor pvc ramen en deuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 70 mm wat grote resultaten met zich meebrengt op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak.

De pvc ramen zijn daarenboven beschikbaar in zowel ral-kleuren als hout-immitaties. En ook wat de plaatsing betreft, gaat Raamfabrikant Claes te allen tijde met de grootste zorg te werk. Bovendien wordt de persoonlijke toets van de klant steevast gerespecteerd, wat zich vertaalt in flexibele, respectabele leveringstermijnen en een optimale dienstverlening.

Aarzel niet Raamfabrikant Claes te contacteren voor meer inlichtingen of een offerte.